Supraveghere video

INSTALARI SISTEME


Profesionistii nostri va pot sfatui in a alege un sistem de supraveghere video foarte eficient pentru cerintele dumneavoastra. Mai mult decat atat va putem gasi o solutie optima a unui sistem de supraveghere video in functie de bugetul pe care dumneavoastra vreti sa-l investiti. Noi va oferim solutii de supraveghere video atat IP cat si analogic in functie de cerintele dumneavoastra. Aceste sisteme vor fi usor de configurat si vizualizat de pe internet sau chiar de pe smartphone. Noi va oferim consultanta la domiciliu absolut gratuit si fara nici o obligatie din partea dumneavoastra.

RECONFIGURARI


Daca aveti un sistem video montat si nu funnctioneaza corespunzator sau nu sunteti multumit de imaginile camerelor video puteti sa ne contactati pentru a interveni si a creste performantele sistemului in functie de preferintele dumneavoastra.

SERVICE SI MENTENANTA


Daca deja aveti un sistem de supraveghere video si intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati. O echipa de specialisti va interveni cat mai repede si in functie de problema existenta vom gasi varianta optima pentru rezolvarea problemei cat mai rapida. Totodata putem incheia un contract de mentenanta al sistemului astfel vom interveni periodic pentru a elimina problemele sistemului inca de la inceput.