Servicii

Alarm electric Srl va ofera o gama larga de servicii pentru locuinta dumneavoastra.

INSTALATII ELECTRICE


Instalatiile electrice sunt realizate in conformitate cu normativele electrice in vigoare, precum si alte standarde relevante. Va oferim, serviciile noastre in Bucuresti, precum si in zonele din imprejurime( Pipera, Corbeanca, Chiajna, Snagov, Popesti Leordeni, Domnesti, Bragadiru, Mogosoaia, Buftea, Afumati, Voluntari, Jilava, 1 Decembrie, Pantelimon, Chitila, etc. ).

MASURATORI PRAM


Toate instalatiile electrice trebuie sa fie testate si verificate periodic pentru a garanta siguranta specificata in regulamentele de energie electrica la locul de munca si Sanatate si Securitate in Munca.

Noi oferim o gama completa de servicii de testare pentru a se potrivi tuturor nevoilor clientilor. Toti maistrii nostri sunt pe deplin calificati la standardele cele mai recente de a folosi cele mai noi si cele mai moderne echipamente pentru a asigura satisfactia completa de serviciu.
Toate rezultatele testelor sunt stocate pe suport electronic la finalizarea rapoartelor si certificatele sunt tiparite sau puse pe e-mail, ca fisiere PDF.
Noi intelegem ca testarea instalatiilor fixe poate fi o problema majora la o intreprindere mare, de aceea oferim solutii flexibile pentru a minimiza intreruperile de tensiune. De asemenea, prin combinarea de testare IMPAMANTARE , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE….etc se pot face economii masive.

SUPRAVEGHERE VIDEO


Televiziune cu circuit inchis (CCTV) au fost create pentru a monitoriza banci, cazinouri, aeroporturi, și magazinele de cartier sunt acum puse la dispoziție pentru a va monitoriza proprietatea la un preț accesibil. Acest lucru inseamna ca puteți sa creați protecția proprietații atât in interior cât și in exterior ca niciodata inainte.
Profesionistii nostri va pot sfatui in a alege un sistem de supraveghere video foarte eficient pentru cerintele dumneavoastra.Mai mult decat atat va putem gasi o solutie optima a unui sistem de supraveghere video in functie de bugetul pe care dumneavoastra vreti sa-l investiti.

SISTEME ANTIEFRACTIE


Alarmele sunt unele dintre lucrurile de care incepem sa fim cat mai dependenti.Ele la randul lor sunt din ce in ce mai sigure si mai performante.
Cine s-ar fi gandit ca plecand de acasa in urma ramane o intrega industrie care asigura locuinta de toate problemele care ar putea aparea (efractie, foc, umiditate, gaz, etc.) si mai mult sa-ti comunice permanent tot ce se intampla in casa, pe tefonul mobil. Suntem tehnicienii care ne lovim mai mereu de problema asta si sincer chiar va pot spune ca aceste alarme, daca intr-adevar sunt montate, programate si folosite corespunzator chiar isi fac treaba si mai mult decat atat te scapa de mult stres si multe probleme.

INTERFONIE SI CONTROL ACCES


Cu 12 ani de experienta in interfonie audio si video putem asigura montarea si depanarea a diverse modele de interfon, autohtone sau de import, de vila sau de bloc, cu cartela sau cu cod.
Pentru montarile noi de sisteme de interfonie oferim consultanta privind modelul si montarea in functie de realitatile de pe teren. La cerere se pot incheia contracte de mentenanta (service).

IMPAMANTARI SI PARATRASNETE


Impamantarea reprezinta o parte vitala a instalatiei electrice, de ea depinzand functionarea corecta a protectiilor si in caz de defect, deconectarea in timp util si in conditii de siguranta a alimentarii cu energie electrica pentru protejarea persoanelor si a echipamentelor ce ar putea fi afectate.
In urma masuratorilor si testelor pe care le efectuam, putem sti daca o instalatie dispune de o impamantare corespunzatoare si in caz de nevoie putem concepe si executa o priza de impamantare care sa satisfaca cerintele instalatiei verificate. Odata realizata priza de pamant, o noua masuratoare va indica rezistenta acesteia si vor fi eliberate buletine de masuratori pentru conformitate.

DETECTIE SI SEMNALIZARE INCENDIU


Un operator de poarta este un dispozitiv mecanic folosit pentru a deschide și inchide o poarta, cum ar fi cel de la sfârșitul anului un drum de acces. Exista doua tipuri principale de abordari poarta electrice - hidraulice sau electromecanice; acestea pot fi in continuare divizat in urmatoarele categorii, vierme (sau șurub) condus, deschizatoare de braț și openers subterane. Operatorii de automate și electrice Gate sunt destinate atât pentru swinging si porti culisante. Ele pot fi programate pentru a deschide și inchide cu un transmițator fara fir sau un dispozitiv manual.
De joasa tensiune automate openers poarta poate fi, de asemenea, echipat cu panouri solare pentru a asigura funcționarea in timpul pierderii de energie electrica sau de penele de curent.

INCALZIRE PRIN PARDOSEALA


Incalzirea electrica in pardoseala este o forma de incalzire centrala care asigura controlul climatului interior pentru confort termic folosind cabluri electrice care alimentate radiaza caldura. Termeni de incalzire radianta sunt utilizati frecvent pentru a descrie aceasta abordare, deoarece radiatia este responsabila pentru o parte semnificativa a confortului termic, dar acest rezultat tehnic de utilizare este corect numai atunci când radiatiile compun mai mult de 50% din caldura schimbata intre podea si restul de spatiu care necesita incalzirea.

Detectie si semnalizare incendiu


Alarm Electric Srl instaleaza o gama larga de sisteme convetionale si adresabile pentru cladiri comerciale si rezidentiale. Funcția principală a unui sistem de alarmă de incendiu este de a detecta un incendiu și a alerta ocupantii aflati in cladire. Echipa noastra de experti va asigura ca toate cerintele sunt indeplinite si fiecare sistem se potriveste in mod corespunzator cu cladirea unde se va instala.