Masuratori PRAM

MASURATORI PRAM


Executam masuratori PRAM in baza carora eliberam buletine PRAM cat si restul de documente necesare acestei proceduri. Masuratorile se executa cu aparate performante care pot sesiza orice problema in instalatia electrica a dumneavoastra. In functie de rezultate veti primi in afara de actele necesare si cateva recomandari de la un electrician autorizat.

MASURATORI PAT


Dispunem de aparate speciale cu care putem masura consumatorii casnici din locatia dumneavoastra astfel incat putem elimina pericolul de electrocutare din cauza defectelor lor. In urma masuratorilor veti primi un buletin de verificare a echipamentelor care poate fi util.

MASURAREA REZISTENTEI DE IZOLATIE


Masurarea reziztentei de izolatie este un control foarte important in intretinera instalatiilor si echipamentelor electrice. O foarte mare parte din activitatiile de mentenanta a instalatiilor si echipamentelor electrice are la baza aceste masuratori de aceea e bine ca electricianul care le executa sa respecte exact metodele corecte de masurare. Deoarece in timpul exploatarii izolatia conductoarelor poate fi deteriorata este vital sa fie monitorizata periodic pentru a evita problemele majore.