Interfonie si control acces

INSTALARE INTERFON SI VIDEOINTERFON


Instalațiile de interfonie sunt o modalitate foarte buna de a spori securitatea și de a comunica mai convenabil in casa sau la birou. Aceste sisteme permit utilizatorilor sa comunice si sa limiteze traficul persoanelor in cladire. Vom fi bucurosi sa va ajutam sa aflati mai multe despre modul in care un sistem de interfon poate imbunatati siguranta proprietatii dumneavoastra. La fel ca la interfonie sistemul de videointerfonie sporeste securitatea si comunicarea intre persoanele dintr-un imobil doar ca la acesta se va mai adauga si partea de vizualizare video. Aceasta parte video va elimina posibilitatea de a pacali persoana care ii atribuie accesul in cladire

SERVICE SI MENTENANTA


Daca deja aveti un sistem de interfonie sau videointerfonie si intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati. O echipa de specialisti va intervenii cat mai repede si in functie de problema existenta vom gasi varianta optima pentru rezolvarea problemei cat mai rapida. Totodata putem incheia un contract de mentenanta al sistemului astfel vom intervenii periodic pentru a elimina problemele sistemului inca de la inceput.

INSTALARE AMORTIZOARE


Putem sa ne adaptam in functie de cerintele dumneavoastra in a instala amortizoare pe usa din lemn, termopan sau metalice in functie de greutate si de pozitia lor (stanga sau dreapta). In perioada de garantie se va trece periodic si se va verifica si regla pentru a functiona corespunzator.