Instalatii electrice

INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE

Ne angajam la toate tipurile de interventii in domeniul electric in cel mai scurt timp pentru a finaliza lucrarile de renovare si recablare. Toate consultarile sunt oferite gratuit si includ o inspectie in unitate la problema solicitata si o recomandare pentru siguranta pana la interventia tehnica.

INSTALATII ELECTRICE EXTERIOARE

Oferim servicii atat in exteriorul caselor cat si a cladirilor cum ar fi iluminat exterior, montat firide electrice, trasee de cablu subteran....etc. Avem oameni pregatiti pentru lucru la inaltime si utilaje pentru a executa instalatiile electrice exterioare in conformitate cu normativele in vigoare.

TABLOURI ELECTRICE

Pentru a tine pasul cu numarul tot mai mare de aparate electrice din casa romana moderna sigurantele din tabloul electric trebuie sa fie capabile sa ofere un nivel ridicat de protectie si control. Oricare ar fi cerinta dvs., putem upgrada protectiile din tabloul electric sa fie conforme cu cele mai recente reglementari electrice romanesti. Pentru instalatiile vechi si renovari de proprietate putem inlocui tabloul electric existent cu unul modern, cu sigurante calibrate si potrivite, pentru a indeplini cerintele exacte ale instalatiei necesare pentru a evita supraincarcarea si declansarea de probleme.

AUTOMATIZARI ELECTRICE

Putem satisface toate cerintele dumneavoastra intr-un singur sistem cu care sa putem controla lumini, incalzire, sistemul de securitate...etc. pentru aceia care cer un nivel ridicat de securitate, confort, flexibilitate si eficienta in case private sau cladiri comerciale.