Detectie, semnalizare incendiu

INSTALARI SI MENTENANTAAlarm Electric Srl instaleaza o gama larga de sisteme convetionale si adresabile pentru cladiri comerciale si rezidentiale. Funcția principală a unui sistem de alarmă de incendiu este de a detecta un incendiu și a alerta ocupantii aflati in cladire. Echipa noastra de experti va asigura ca toate cerintele sunt indeplinite si fiecare sistem se potriveste in mod corespunzator cu cladirea unde se va instala Componentele selectate pentru un sistem de alarma de incendiu sunt proiectate si instalate in functie de tipul de constructie si de ocupare. Există multe practici diferite luate la selectarea unui tip de sistem de detectie si semnalizare la incendiu pentru clădire si anume: inainte de a selecta un sistem de detectie si semnalizare la incendiu, se iau în considerare tipul de construcție, dimensiunea clădirii si locația.

Amplasarea sistemului de detectie si semnalizare la incendiu este de a oferi caracteristici de siguranță pentru diferite tipuri de situații de incendiu. Echipa noastră de experți va selecta cele mai bune echipamente disponibile pentru a proteja toate persoanele aflate in interior acasa sau la birou. Putem face recomandări dintr - o gamă largă de tehnologii de sisteme de detectie si semnalizare la incendiu, cum ar fi detectoare, sisteme de detectie si semnalizare la incendiu inteligente, sisteme de detectie si semnalizare la incendiu convenționale, evacuare acustica și servicii de monitorizare.

Echipa noastră de instalare se va asigura că sistemul de detectie si semnalizare la incendiu este instalat și testat pentru a asigura funcționarea corectă și pentru a preveni alarmele false în mod corespunzător.
Mentinem relatii positive pe termen lung cu clienții și furnizorii noștri, prin onestitate, integritate si profesionalism. Prioritatea noastră numărul unu va fi întotdeauna angajamentul față de client.