Despre noi

CHELARU ADRIAN

Administrator ALARM ELECTRIC SRL
Membru Fondator al Asociatiei Romane a Electricienilor (AREL)


Ca si administrator al ALARM ELECTRIC SRL ma mandresc cu furnizarea unor servicii care sunt oneste si profesioniste. Deoarece reusim sa satisfacem cerintele clientilor nostri acestia ne recomanda si astfel ALARM ELECTRIC SRL se dezvolta din ce in ce mai tare in domeniul instalatiilor electrice si al celor de securitate.

Firma cu experienta atat in domeniul electric cat si in cel de securitate avem ca scop instalarea, proiectarea, testarea, remedierea sistemelor, respectand stasurile si normativele electrice in vigoare pentru a avea rezultatul optim cerut de catre beneficiari.


Ne angajam la toate tipurile de interventii atat in domeniul electric cat si cel de securitate in cel mai scurt timp pentru a finaliza lucrarile de remediere, renovare si recablare. Va oferim consultanta gratuita incluzand si o inspectie la locul lucrarii!

Avem o vasta experienta in instalarea, proiectarea, testarea, remedierea atat a sistemelor electrice cat si a celor de securitate pentru case, birouri, depozite, blocuri, scoli, hoteluri, garaje, baruri si puburi, restaurante, bucatarii, sali de sport, magazine si nu numai.

Profesionistii tai sunt aici

Metodele de lucru eficiente, o comunicare buna, manopera de inalta calitate, asigura ca toate contractele intreprinse de firma, sa se desfasoare fara probleme, fara stres si intotdeauna in timpul stabilit!.
Oferim un serviciu complet, inclusiv de specialitate pentru: instalatii electrice, intretinere periodica, inspectie, testare, sisteme de protectie impotriva incendiilor si efractiei, sisteme de supraveghere video, interfonie, control acces, automatizari porti, incalzire electrica prin pardoseala, impamantari, paratrasnete, etc.

Instalatiile electrice sunt realizate in conformitate cu normativele electrice in vigoare, precum si alte standarde relevante. Va oferim serviciile noastre atat in Bucuresti cat si in zonele din imprejurime ( Pipera, Corbeanca, Chiajna, Snagov, Popesti Leordeni, Domnesti, Bragadiru, Mogosoaia, Buftea, Afumati, Voluntari, Jilava, 1 Decembrie, Pantelimon, Chitila, etc.).

De ce noi?

Pentru ca suntem cei mai buni in ceea ce facem.Seriozitatea de care dam dovada ne reprezinta.Avem experienta si putem rezolva cele mai dificile cazuri atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Pentru ca suntem flexibili, dinamici, operative, nu conteaza ce fel de probleme aveti, noi le preluam cu 100% implicare si efort.Ce stim sa facem?AUTOMATIZARI ELECTRICE
Putem satisface toate cerintele dumneavoastra intr-un singur sistem cu care sa putem controla lumini, incalzire, sistemul de securitate...etc. pentru aceia care cer un nivel ridicat de securitate, confort, flexibilitate si eficienta in case private sau cladiri comerciale.

INSTALATII ELECTRICE EXTERIOARE
Oferim servicii in exteriorul caselor cat si a cladirilor cum ar fi iluminat exterior, montat firide electrice, trasee de cablu subteran,....etc. Avem oameni pregatiti pentru lucru la inaltime si utilaje pentru a executa instalatiile electrice exterioare in conformitate cu normativele in vigoare.

INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE
Ne angajam la toate tipurile de interventii in domeniul electric in cel mai scurt timp pentru a finaliza lucrarile de renovare si recablare. Toate consultarile sunt oferite gratuit si includ o inspectie in unitate la problema solicitata si o recomandare pentru siguranta pana la interventia tehnica.

Tablouri electrice
Pentru a tine pasul cu numarul tot mai mare de aparate electrice din casa romana moderna sigurantele din tabloul electric trebuie sa fie capabile sa ofere un nivel ridicat de protectie si control. Oricare ar fi cerinta dvs., putem upgrada protectiile din tabloul electric sa fie conforme cu cele mai recente reglementari electrice romanesti.

Pentru instalatiile vechi si renovari de proprietate putem inlocui tabloul electric existent cu unul modern, cu sigurante calibrate si potrivite, pentru a indeplini cerintele exacte a instalatiei necesare pentru a evita supraincarcarea si declansarea de probleme.

De ce să alegeți ALARM ELECTRIC?La ALARM ELECTRIC ne mandrim cu furnizarea de servicii de primă clasă. Nu vom pretinde că suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri și serviciile de calitate sunt o prioritate de top.

Garanția noastră este aceea de a satisface clientii.


Electricienii noștri calificați vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru a satisface cerintele dumneavostra legate de sistemele electrice. Va vom oferi cele mai bune soluții posibile pentru nevoile dumneavoastra rezidențiale sau comerciale electrice.